Trombocita gyógynövény, Trombociták – vérontás nélkül

Gyógyhírek

Gombaellenes, lipidszint csökkentő, trombocita agregáció és véralvadásgátló, csökkenti az arterioszklerózis kialakulását.

trombocita gyógynövény hol lehet párnát venni a visszér ellen

Bkéntartalmú illóolajok. Hatásmechanizmus bővebben A fokhagymában lévő hatóanyagok erős baktérium- és gombaölő hatásuk mellett gátolják a vérlemezkék trombociták összetapadását és a koleszterin megtapadását az érfalon plakképzés gátlása.

trombocita gyógynövény stsek a visszérektől

Érelmeszesedés megelőzésében: csökkenti a vér koleszterin szintjét, pozitívan hat a védőhatású koleszterin és a káros koleszterin arányára, fokozza a véralvadás során keletkező fibrin oldását, csökkenti a magas vérnyomást. Fertőzések, gyulladások kezelésében: fertőtlenítő, baktérium, gomba és vírusölő hatású.

trombocita gyógynövény venotonikus kenőcsök visszér vélemények

Alkalmazzák még: Galandféreg és más bélparaziták kiűzésére, emésztés elősegítésére, meghűlésben nyers gerezdjei vagy teája nyákoldó hatású. Díjazzuk a trombocita gyógynövény Szeretnénk Önnek meghálálni, hogy hűséges és aktív vásárlónk, ezért megalkottunk egy törzsvásárlói rendszert. Minél többet vásárol egyre nagyobb kedvezményt biztosítunk.

trombocita gyógynövény hemodinamikai visszerek

Tudjon meg többet a programról.

Fontos információk